Pengikut

Isnin, 24 Jun 2013

TEASER >>> JANGAN PANDANG SEBELAH MATA, BRO!

TEASER 2

“You memang tak guna! Lepas apa yang you buat pada I, you langsung tak mahu bertanggungjawab! Lelaki pengecut!” Dyna terus mengamuk. Tubuh Alif Hazriq dipukul-pukulnya.
Selepas itu tanpa diduga, Dyna terus menyerang Mira Maira. bagaikan orang gila, Dyna memekik-mekik dan memaki hamun Mira Maira. Gadis itu sangat takut dengan situasi itu.
“Anak perompak! Tak sedar diri! Ada hati nak rampas kekasih aku, sedarlah diri tu sikit,” dia terus menyerang, namun Alif Hazriq melindungi Mira Maira.
“Eh! You ni kenapa? Dah gila ke?” herdik Alif Hazriq.
“You cakap I gila? Hah! Memang I gila! Semuanya sebab you!” melengking suara Dyna. Dewan itu senyap sunyi hanya suaranya sahaja yang kedengaran.
“Kalau semua orang nak tahu, perempuan ini adalah anak seorang perompak yang terkenal sikit masa dulu. Perompak yang dijatuhkan hukuman mati! Perempuan ni tak sedar diri!!!” jeritnya.
Mira Maira terkejut, dia rasa malu. Tanpa membuang masa dia terus berlari keluar dari dewan itu.
“Mira!” laung Alif Hazriq. Tanpa membuang masa, dia terus mengejar Mira Maira.
Pang!!!
Belum sempat Dato’ Mustaffa Harun menampar pipi Dyna, makdek terlebih dahulu telah menamparnya. Muka makdek sudah merah padam menahan marah. Memang pantangnya apabila ada yang mengungkit kisah arwah abangnya itu.
“Kita jumpa di mahkamah!” Dato’ Mustaffa Harun memberi amaran kepada Dyna. Majlis itu terpaksa dibubarkan kerana masalah itu.


P/S :

Biarpun ciput tapi saja nak ingatkan kalian pada MIRA MAIRA... sayang korang....